バレンタインデーに嫁からチョコレートをもらっていたので、そのお返しに新作レシピを作りました。
いちごをピューレ状にせずあえて果肉が残るように潰すことで、チーズに負けずいちごが味わえる仕上がりにしました。
レシピはわたしのCOOKPAD投稿ページのこちらから。
でだ、またもや英語の勉強を兼ねて、レシピを英語で書いてみましょう。
If you can read Japanese, please see this recipe from above link.
For my studying English, let's write it in English.
SERVING
1 round cake pan (φ18cm)
INGREDIENTS
【Bottom】
・70g Biscuits
・30g Unsalted butter
・1 tbsp Honey
【Filling】
・1 pack Strawberry
・200g Cream cheese
・50g Sugar
・200cc Fresh cream
・5g Powdered gelatin
DIRECTIONS
<Advance preparation>
(1) Keep cream cheese to soften at room temperature.
<Preparation>
【Bottom】
【Filling】
(6) Slice middle of 4 strawberries and remain 8 sheets for decorating. Other than that, mush roughly with fingers.
(7) Add sugar to cream cheese, and bind them well until creamy.
(12) Chill 3 hours over in refrigerator.
Best regards,
やっぱりショートケーキが一番好きです。
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